• Γραφείο 2019 βασικό FPP γραφείων 2019 παραθύρων H&S σε απευθείας σύνδεση κλειδί ενεργοποίησης προϊόντων
  • Γραφείο 2019 βασικό FPP γραφείων 2019 παραθύρων H&S σε απευθείας σύνδεση κλειδί ενεργοποίησης προϊόντων
Γραφείο 2019 βασικό FPP γραφείων 2019 παραθύρων H&S σε απευθείας σύνδεση κλειδί ενεργοποίησης προϊόντων

Γραφείο 2019 βασικό FPP γραφείων 2019 παραθύρων H&S σε απευθείας σύνδεση κλειδί ενεργοποίησης προϊόντων

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: ΗΠΑ
Μάρκα: MS
Πιστοποίηση: software
Αριθμό μοντέλου: 2019 σπίτι και σπουδαστής

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1pcs
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασία DHL
Χρόνος παράδοσης: 1-2 ημέρα
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram, Transferwise, Payoneer
Δυνατότητα προσφοράς: 100pcs/day
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Έκδοση: HS Κλειδί: FPP
Εφαρμογή: Υπολογιστής γραφείου & lap-top Δραστηριοποίηση: Σε απευθείας σύνδεση ενεργοποίηση
PKC: Κάρτα, DVD, και οδηγίες Κατασκευαστής: Microsoft
Σύστημα: Παράθυρα Mac Εξουσιοδότηση: Διάρκεια ζωής
Υψηλό φως:

Σε απευθείας σύνδεση κλειδί ενεργοποίησης FPP

,

Κλειδί προϊόντων γραφείων 2019 παραθύρων HS

,

Κλειδί προϊόντων γραφείων 2019 παραθύρων DVD

Περιγραφή προϊόντων

Αρχικό σπίτι του Microsoft Office 2019 και σε απευθείας σύνδεση κλειδί ενεργοποίησης σπουδαστών H&S FPP

 

Το γραφείο το 2019 φυσικά περιλαμβάνει τα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα για τους πελάτες που θέλουν να επεκτείνουν τις εφαρμογές και τις -εγκαταστάσεις κεντρικών υπολογιστών.
Σαν Jared Spataro, γενικός διευθυντής του Microsoft Office, που εξηγείται σε μια θέση blog: «Το γραφείο το 2019 είναι μια πολύτιμη αναπροσαρμογή για τους πελάτες που δεν είναι ακόμα έτοιμοι για το σύννεφο. Κάθε φορά που κυκλοφορούμε μια νέα τοπική έκδοση στο γραφείο, οι πελάτες θα μας ρωτήσουν εάν αυτό θα είναι τελευταίο μας. Είμαστε ευτυχείς να επιβεβαιώσουμε ότι θα εργαζόμαστε σε μια άλλη τοπική απελευθέρωση στο μέλλον.»
«Ενώ το σύννεφο προσφέρει τα πραγματικά οφέλη από την άποψη της παραγωγικότητας, της ασφάλειας και του συνολικού κόστους της ιδιοκτησίας, αναγνωρίζουμε ότι κάθε πελάτης είναι σε διαφορετική θέση να υιοθετήσει τις υπηρεσίες σύννεφων.
«Πιστεύουμε ότι η τοπική έκδοση του γραφείου είναι ένα σημαντικό μέρος της υποχρέωσής μας να παρέχουμε στους πελάτες την ευελιξία που πρέπει να κινηθούν προς το σύννεφο στο ρυθμό τους.»

 

Κλειδί προϊόντων γραφείων 2019 παραθύρων

 

Γραφείο 2019 βασικό FPP γραφείων 2019 παραθύρων H&S σε απευθείας σύνδεση κλειδί ενεργοποίησης προϊόντων 0

 

Η ΕΓΓΥΗΣΗ μας:


1. Το ολοκαίνουργιο κλειδί fpp, απόθεμα είναι για πάντα εντάξει.


2. 100% σε απευθείας σύνδεση ενεργοποίηση συνολικά, βασικός έγκυρος FPP για τη διάρκεια ζωής.

 

3. σας στείλετε σε μέσα σε 1 ώρα μετά από την πληρωμή που αποκτάται.


4. Κανένας γλωσσικός περιορισμός.

 

5.Download και ενεργός από τον Ιστό κρατών μελών directlly

 

6. Η βασική κάρτα, PKC, κιβώτιο DVD είναι διαθέσιμη

 

 

 

τι είναι νέος;
Έτσι ενώ το γραφείο το 2019 θα έρθει με τα «κλασικά» προγράμματα όπως το Word και το Excel, περιλαμβάνει επίσης τον εκδότη το 2019, την πρόσβαση το 2019, το έργο 2019 και Visio το 2019. Αν και οι χρήστες της Mac δεν θα λάβουν όλο αυτό.
Το PowerPoint το 2019 θα έρθει με τα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα συμπεριλαμβανομένου και του ξελεπιάσματος που προσθέτουν περισσότερο σχέδιο κινηματογράφων στην επίδειξη και την πίεση αισθαμένος και τα αποτελέσματα κλίσης που προστίθενται στους χρήστες επιφάνειας.
Ενώ το Excel είναι ακόμα κάπως απρόσβλητο, πρέπει να αναμείνετε μερικές αυξήσεις στους τύπους και τα διαγράμματα, καθώς επίσης και τη δυνατότητα να δημοσιεύσετε από το Excel σε PowerBI.
Η λέξη το 2019 προσθέτει τα «εργαλεία εκμάθησης» που περιλαμβάνουν μια λειτουργία ανάγνωσης και έναν «τρόπο εστίασης» που βάζει το περιεχόμενό σας στο κέντρο της σελίδας και εμποδίζει οποιαδήποτε παρέμβαση.
Η Microsoft επίσης ανέφερε ότι «ενίσχυσε την ασφάλεια και απλοποίησε τη διαχείριση,» που σήμανε ουσιαστικά τη λειτουργία σημείο-και-κρότου του - ένα μέρος της ακολουθίας από την απελευθέρωση του 2013 - τώρα μια τοπική έκδοση του γραφείου, το οποίο σημαίνει ότι θα κερδίσετε χρόνο στην εγκατάσταση του γραφείου, το οποίο είναι ιδανική για τις επιχειρήσεις που τρέχουν στους πολλαπλάσιους υπολογιστές.
Ένας πλήρης κατάλογος Microsoft FAQs μπορεί να βρεθεί εδώ.
Η Microsoft επίσης επιβεβαίωσε ότι θα απελευθερώσει τον κεντρικό υπολογιστή το 2019, Skype ανταλλαγής για τον επιχειρησιακό κεντρικό υπολογιστή το 2019, τον κεντρικό υπολογιστή το 2019 SharePoint και τον κεντρικό υπολογιστή το 2019 προγράμματος μέσα σε μερικές εβδομάδες.

Γραφείο 2019 βασικό FPP γραφείων 2019 παραθύρων H&S σε απευθείας σύνδεση κλειδί ενεργοποίησης προϊόντων 1

 

Επαφή-εγώ παρακαλώ για περισσότερες λεπτομέρειες προϊόντων, Ty!

 

 

 

 

Άλλο απόθεμα προϊόντων:

κιβώτιο παραθύρων: MS Office:
παράθυρα 10 υπέρ cOem τα τριανταδυάμπιτα/εξηντατετράμπιτα αγγλικά/ισπανικά/γαλλικά Γραφείο 2019 υπέρ/έκδοση H&B/H&S το /Retail/αυτοκόλλητη ετικέττα PKC/cOem/COA
παράθυρα 10 υπέρ λιανικό USB τα τριανταδυάμπιτα/εξηντατετράμπιτα αγγλικά Γραφείο 2016 υπέρ/H&B/HS/υπέρ συν την έκδοση/την αυτοκόλλητη ετικέττα PKC/cOem/COA
παράθυρα 8,1 υπέρ τριανταδυάμπιτη/εξηντατετράμπιτη αγγλική/πλήρης εκδοχή cOem Γραφείο 2013 Prp/H&B/HS/υπέρ συν τη λιανική έκδοση/την αυτοκόλλητη ετικέττα PKC/USB/cOem/COA
παράθυρα 8,1 υπέρ λιανική τριανταδυάμπιτη/εξηντατετράμπιτη αγγλική/πλήρης εκδοχή Υπέρ λιανική έκδοση γραφείων 2010/αυτοκόλλητη ετικέττα PKC/cOem/COA
παράθυρα 7 υπέρ cOem τα τριανταδυάμπιτα/εξηντατετράμπιτα αγγλικά/ισπανικά Έρευνα προϊόντων πλίθας
παράθυρα 7 υπέρ λιανική τριανταδυάμπιτη/εξηντατετράμπιτη αγγλική/πλήρης εκδοχή Κεντρικός υπολογιστής MS-$l*Windows:
παράθυρα key&COA: Κεντρικός υπολογιστής 2016 παραθύρων τυποποιημένη εκδοχή cOem R2 αγγλικά/ισπανικά/άλλη
παράθυρα 10 υπέρ/αυτοκόλλητη ετικέττα εγχώριων κλειδιών Κεντρικός υπολογιστής 2012 παραθύρων τυποποιημένη εκδοχή cOem R2 αγγλικά/ισπανικά/άλλη
υπέρ βασική αυτοκόλλητη ετικέττα 8/8,1 παραθύρων Κεντρικός υπολογιστής 2012 παραθύρων τυποποιημένη λιανική εκδοχή R2 αγγλικά/αραβικά/ισπανικά/άλλη
παράθυρα 7 υπέρ/βασική αυτοκόλλητη ετικέττα HP Κεντρικός υπολογιστής 2008 παραθύρων εκδοχή cOem R2 αγγλικά/αραβικά/ισπανικά/άλλη

 

Γραφείο 2019 υπηρεσιών CE que LE informatique doit savoir sur
Τα παρασκήνια Dans les, d'Office το 2019 υπηρεσιών LE informatique changements quelques utiles, EN πιό particulier Λα façon όχι γραφείο το 2019 installera υπηρεσιών LE informatique. Το IL χρησιμοποιεί τρεγμένη (C2R) lancée dans θέση de Au γραφείων το 2013 Λα technologie de τη déploiement désormais το d'installation de Windows προγράμματος. Microsoft ένα cité ces avantages de C2R: «des mises à jour de sécurité mensuelles prévisibles, les dernières εφαρμογές installées, une consommation de réseau réduite grâce παράθυρα 10 Λα à technologie d'optimisation des téléchargements de et une mise ευχερές γραφείο 365 vers niveau à ProPlus».
Χύστε συν τα d'informations, consultez τα EN Η.Ε Démarrer γραφείων το 2019 Λα FAQ clic.
Γραφείο 2019 Choisissez entre et γραφείο 365
Χύστε ceux στο qui το essaient γραφείο το 2019 décision de prendre une entre et το γραφείο 365, γραφείο 2019 γραφείο 365 est très χορευτικού βήματος SE ΝΕ qui LE contenu trouve dans mais dans σημαντικό. Το γραφείο 365 offre de nombreuses fonctionnalités χύνει το γραφείο το 2019. Το En fait, je ΝΕ présenterai que des fonctionnalités συν τα importantes ici.
Τα EN temps réel dans Excel το 2019, ψαρεύω πελατεία comme dans Excel collaborer χορευτικού βήματος ΝΕ Vous pourrez avec d'autres χύνουν το Excel, τα Η.Ε qui CE est sérieux inconvénient χύνουν quiconque travaille avec d'autres.
Λέξη 2019 n'a pas LE volet «Chercheurs» disponible γραφείο 365, directement à partir de Word sur Διαδίκτυο dans facilement qui CE vous permet de rechercher. Το χορευτικό βήμα του IL n'a μη συν το complet d'édition de volet χύνει les outils το d'édition. Το soient χορευτικό βήμα ΝΕ Bien qu'ils obligatoires, ILS peuvent réduire LE temps nécessaire χύνει créer et modifier des έγγραφα.

 

Πόσο το γραφείο το 2019 θα κοστίσει στα κράτη μέλη επίσημος Ιστός;

Ενώ είναι μόνο στη γενική απελευθέρωση για τους εμπορικούς χρήστες αυτή τη στιγμή, πρέπει να κοστίσει επιχειρήσεις $249,99 για τις εκδόσεις σπιτιών & επιχειρήσεων γραφείων.
Είναι επίσης διαθέσιμο για το γραφείο 365 συνδρομητές. Μια ενός έτους συνδρομή στην υπηρεσία κοστίζει αυτήν την περίοδο σε $8,25 ανά χρήστη το μήνα για το γραφείο 365 την επιχείρηση ή $12,50 για το γραφείο 365 επιχειρησιακό ασφάλιστρο.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Γραφείο 2019 βασικό FPP γραφείων 2019 παραθύρων H&S σε απευθείας σύνδεση κλειδί ενεργοποίησης προϊόντων θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.