• Γνήσιο γραφείο 2019 παραθύρων υπέρ συν το βασικό επαγγελματία καρτών 2019 προϊόντων 1pc 5pc
Γνήσιο γραφείο 2019 παραθύρων υπέρ συν το βασικό επαγγελματία καρτών 2019 προϊόντων 1pc 5pc

Γνήσιο γραφείο 2019 παραθύρων υπέρ συν το βασικό επαγγελματία καρτών 2019 προϊόντων 1pc 5pc

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: ΗΠΑ
Μάρκα: MS
Πιστοποίηση: soft
Αριθμό μοντέλου: επαγγελματίας γραφείων 2019

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1pcs
Τιμή: cheap and negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασία DHL
Χρόνος παράδοσης: 1-2 ΗΜΕΡΑ
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram, Transferwise, Payoneer
Δυνατότητα προσφοράς: 10000pcs/day
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Έκδοση: Υπέρ συν βασικές πληροφορίες: Fpp
εφαρμογή: lap-top υπολογιστών γραφείου Ενεργοποίηση: 100% σε απευθείας σύνδεση ενεργοποίηση
Χρηματοκιβώτιο: Κάρτα, DVD, και οδηγίες όνομα: γραφείο 2019 υπέρ συν
Σύστημα: Παράθυρα MAC Βασική ζωή: Διάρκεια ζωής
Υψηλό φως:

επαγγελματίας γραφείων 2019 συν το κλειδί

,

κλειδί προϊόντων Microsoft Office 2019

Περιγραφή προϊόντων

Σφαιρική βασική υπέρ HB προϊόντων γραφείων 2019 παραθύρων ενεργοποίησης συν το βασικό κιβώτιο καρτών Fpp

 

Χρησιμοποιώντας την εξίσωση λατέξ στο Word, μπορείτε τώρα να δακτυλογραφήσετε math χρησιμοποιώντας τη σύνταξη λατέξ. Η Microsoft έχει εξηγήσει εδώ τα πλήρη στοιχεία για το πώς να χρησιμοποιήσει αυτό το νέο σύστημα στο Microsoft Word.
Μπορείτε να βρείτε τις επιλογές λατέξ κάτω από το σχέδιο πίν. Εναλλακτικά, μπορείτε να πιέσετε «το ALT» + «=» στο πληκτρολόγιό σας.
Οι μετατροπές στο PowerPoint προσθέτουν τις καλύτερες ζωτικότητες και τις ενέργειες

Ένας νέος μετασχηματισμός αποκαλούμενος Morph έχει προστεθεί στο PowerPoint. Αυτό το ισχυρό χαρακτηριστικό γνώρισμα μετάβασης σας αφήνει να προσθέσετε την ομαλή μετακίνηση μεταξύ μιας φωτογραφικής διαφάνειας και της επόμενης φωτογραφικής διαφάνειας στην παρουσίασή σας. Είναι ουσιαστικά ένας εύκολος τρόπος να δημιουργηθεί οποιαδήποτε ζωτικότητα στα δευτερόλεπτα. Το PowerPoint θα κάνει τη βαριά ανύψωση για σας.
Για να χρησιμοποιήσετε, πρέπει πρώτα να αντιγράψετε τη φωτογραφική διαφάνεια, κατόπιν η κίνηση, επαναταξινομεί, ή εκδίδει το αντικείμενο στην αντιγραμμένη φωτογραφική διαφάνεια, κατόπιν μετάβαση κρότου και μετατροπή. Να κάνει αυτό θα δημιουργήσει αυτόματα μια ομαλή ζωτικότητα από την αρχική φωτογραφική διαφάνεια στη φωτογραφική διαφάνεια αντιγράφων.

 

Κλειδί προϊόντων γραφείων 2019 παραθύρων

 

Γνήσιο γραφείο 2019 παραθύρων υπέρ συν το βασικό επαγγελματία καρτών 2019 προϊόντων 1pc 5pc 0

 

Η ΕΓΓΥΗΣΗ μας:


1. Το ολοκαίνουργιο κλειδί fpp, απόθεμα είναι για πάντα εντάξει.


2. 100% σε απευθείας σύνδεση ενεργοποίηση συνολικά, βασικός έγκυρος FPP για τη διάρκεια ζωής.

 

3. σας στείλετε σε μέσα σε 1 ώρα μετά από την πληρωμή που αποκτάται.


4. Κανένας γλωσσικός περιορισμός.

 

5.Download και ενεργός από τον Ιστό κρατών μελών directlly

 

6. Η βασική κάρτα, PKC, κιβώτιο DVD είναι διαθέσιμη

 

 

Το ζουμ προσθέτει μια νέα δυναμική επιλογή ναυσιπλοΐας για τις φωτογραφικές διαφάνειες του PowerPoint. Με το χαρακτηριστικό γνώρισμα ζουμ, μπορείτε να προσθέσετε τις νύχια του αντίχειρα σε όλες τις φωτογραφικές διαφάνειές σας σε μια σελίδα. Μπορείτε έπειτα να χτυπήσετε σε κάθε φωτογραφική διαφάνεια χωριστά και μια μικρή ζωτικότητα μετάβασης θα σας πάρει σε εκείνη την φωτογραφική διαφάνεια.
Το ξελέπιασμα αποδείχθηκε ένας ενδιαφέρων και συναρπαστικός τρόπος να αναπηδήσει μεταξύ των φωτογραφικών διαφανειών κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης, και επιτρέπει μια πιό ελεύθερης ροής μέθοδο παρουσίασης έναντι των χαρακτηριστικών προεπιλογών φωτογραφικών διαφανειών.

Γνήσιο γραφείο 2019 παραθύρων υπέρ συν το βασικό επαγγελματία καρτών 2019 προϊόντων 1pc 5pc 1

 

Επαφή-εγώ παρακαλώ για περισσότερες λεπτομέρειες προϊόντων, Ty!

 

Edwin

Skype: kxzwankxz

 

 

 

Άλλο απόθεμα προϊόντων:

κιβώτιο παραθύρων: MS Office:
παράθυρα 10 υπέρ cOem τα τριανταδυάμπιτα/εξηντατετράμπιτα αγγλικά/ισπανικά/γαλλικά Γραφείο 2019 υπέρ/έκδοση H&B/H&S το /Retail/αυτοκόλλητη ετικέττα PKC/cOem/COA
παράθυρα 10 υπέρ λιανικό USB τα τριανταδυάμπιτα/εξηντατετράμπιτα αγγλικά Γραφείο 2016 υπέρ/H&B/HS/υπέρ συν την έκδοση/την αυτοκόλλητη ετικέττα PKC/cOem/COA
παράθυρα 8,1 υπέρ τριανταδυάμπιτη/εξηντατετράμπιτη αγγλική/πλήρης εκδοχή cOem Γραφείο 2013 Prp/H&B/HS/υπέρ συν τη λιανική έκδοση/την αυτοκόλλητη ετικέττα PKC/USB/cOem/COA
παράθυρα 8,1 υπέρ λιανική τριανταδυάμπιτη/εξηντατετράμπιτη αγγλική/πλήρης εκδοχή Υπέρ λιανική έκδοση γραφείων 2010/αυτοκόλλητη ετικέττα PKC/cOem/COA
παράθυρα 7 υπέρ cOem τα τριανταδυάμπιτα/εξηντατετράμπιτα αγγλικά/ισπανικά Έρευνα προϊόντων πλίθας
παράθυρα 7 υπέρ λιανική τριανταδυάμπιτη/εξηντατετράμπιτη αγγλική/πλήρης εκδοχή Κεντρικός υπολογιστής MS-$l*Windows:
παράθυρα key&COA: Κεντρικός υπολογιστής 2016 παραθύρων τυποποιημένη εκδοχή cOem R2 αγγλικά/ισπανικά/άλλη
παράθυρα 10 υπέρ/αυτοκόλλητη ετικέττα εγχώριων κλειδιών Κεντρικός υπολογιστής 2012 παραθύρων τυποποιημένη εκδοχή cOem R2 αγγλικά/ισπανικά/άλλη
υπέρ βασική αυτοκόλλητη ετικέττα 8/8,1 παραθύρων Κεντρικός υπολογιστής 2012 παραθύρων τυποποιημένη λιανική εκδοχή R2 αγγλικά/αραβικά/ισπανικά/άλλη
παράθυρα 7 υπέρ/βασική αυτοκόλλητη ετικέττα HP Κεντρικός υπολογιστής 2008 παραθύρων εκδοχή cOem R2 αγγλικά/αραβικά/ισπανικά/άλλη

 

Συγχρόνως, η Microsoft έχει ανασχηματίσει επίσης το μηχανισμό αναπροσαρμογών των παραθύρων 10. Μερικά σημαντικά μπαλώματα είναι υποχρεωτικά, έτσι ώστε οι περισσότεροι άτομα και επιχειρηματικοί χρήστες μπορούν να βάλουν τα πιό πρόσφατα μπαλώματα στην πρώτη φορά να αποφευχθούν οι απειλές των κακόβουλων εφαρμογών όπως οι ιοί και Trojans.
Στην πραγματικότητα, τα παράθυρα 10 της Microsoft δεν είναι ένα «ένα» σύστημα. Από την απελευθέρωσή του το 2015, έχει ενημερωθεί 7 φορές, με έναν μέσο όρο δύο βελτιώσεων το χρόνο. Κάθε σημαντική βελτίωση έκδοσης θα προσθέσει επίσης πολλές νέες τεχνολογίες, τα πιό πρόσφατα παράθυρα 10 η αναπροσαρμογή Μαΐου (έκδοση του 1903) πρόσθεσαν το χαρακτηριστικό γνώρισμα Sandbox παραθύρων, συν την τεχνολογία απομόνωσης όπως η ασφάλεια εικονικοποίησης VBS και η ενεργός προστασία καταλόγου. Τα παράθυρα 10 επίπεδο ασφάλειας είναι καλύτερα από τις προηγούμενες γενεές. Βελτίωση.
Περισσότερο από ακριβώς τα παράθυρα 10 ασφάλειας και το γραφείο 365 μπορούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα
IDG
Το διάγραμμα χοανών που παρέχεται στο Excel το 2019 επιτρέπει σε σας για να επιδείξει τις τιμές στα πολλαπλάσια στάδια της διαδικασίας. (Κρότος σε οποιαδήποτε εικόνα σε αυτήν την ιστορία για να το διευρύνει.)
Οι χάρτες είναι επίσης χρήσιμοι και μπορούν να έχουν την ευρύτερη δυνατότητα εφαρμογής στους περισσότερους ανθρώπους. Επιτρέπουν σε σας για να συγκρίνουν τα στοιχεία από τις διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές, όπως οι χώρες, οι περιοχές, τα κράτη, οι νομοί, ή οι ταχυδρομικοί κώδικες.

 

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Γνήσιο γραφείο 2019 παραθύρων υπέρ συν το βασικό επαγγελματία καρτών 2019 προϊόντων 1pc 5pc θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.